austrálsky farmársky seriál

Petr Johnson (Rodger Corser)



Zaujímavosti:
- jeho partnerka (herečka a speváčka) Christine Anu mu porodila 03. 08. 2002 dcéru Zipporah Mary Corser
- keď študoval v Melbourne vybrali si ho zo 6 000 uchádzačov na hlavnú rolu v muzikáli Rent, kde spoznal aj svoju ženu
- je vysoký 185 cm
- vie hrať na gitare a má rád kriket, plávanie, box a futbal (jeho obľúbený tím je Hawthorn)

- predtým než sa stal známym bol hlavným spevákom v melbournskej kapele, ktorá hrala po puboch


Filmografia:

"Rush" (2008) .... Lawson Blake:

"Home and Away" (2006-2008).... Dr. Hugh Sullivan:
http://aycu06.webshots.com/image/26485/2001720131961802162_rs.jpg
"Underbelly" (2008) .... Steve Owen:

"Starter Wife" (2007) .... Lary Dickson
Let Me Not (2007) .... architekt Alex
"Last Man Standing" (2005) .... Adam Logan

"McLeod's Daughters" .... Peter Johnson (2001-2004):

"Stingers" .... Det. St. stráž. Karl De Groot:
7x37 - Twilight (2004)
7x31 - The Thin Blue Line (2003)
"Water Rats" .... detektív George Newhouse:

6x26 - Cats and Pigeons (2001)
6x25 - And the Winner Is... (2001) 
6x24 - The Removalist (2001) 
6x23 - Bureaucracy Rules, OK? (2001)
"Beastmaster" .... Sararmago:

1x10 - Riddle Of The Nymph (2000)

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode