austrálsky farmársky seriál

Hviezdy z McD v nových seriáloch

08.02.2009 18:55

Hlavne teda napíšem niečo o Mattovi Passmorovi (Marcus), ale niele o ňom ;) Matt Passmore totiž bude v roku 2009 hlavnou hviezdou rovno v dvoch seriáloch. Už od 23.2. pôjde v Austrálii 6-dielny komediálny seriál The Cut zo športového prostredia, v ktorom jedna rodina podniká. Matt tu stvárni postavu Andrewa Telforda. Vo vedľajších, ešte nepomenovaných postavách by sa mali objaviť Craig MacLachlan (Kane) a Simmone Jade MacKinnon (Stevie).

No a druhý seriál je pre zmenu z policajného prostredia a bude zobrazovať boj proti organizovanému zločinu a drogám. Konkrétne pôjde o 2. sériu seriálu Underbelly, ktorá bude, čo sa deja týka predchádzať 1. sérii a bude sa odohrávať v rokoch 1976-1986 a začne sa v Austrálii vysielať už zajtra, teda 9.2., keď pôjdu dve časti naraz. Okrem Matta Passmora ako policajta, sa tu objavia aj ďalší dvaja herci z McD. Mattovho kolegu si zahrá Jonny Pasvolsky (Rob/Matt) a postavu Christophera Flanneryho stvárni Dustin Clare (Riley).

____________________________________________________________________________________________________________________________

Dustin Clare

a Matt Passmore (úplne vľavo) a Jonny Pasvolsky (úplne vpravo)

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode