austrálsky farmársky seriál

Aktuality

03.12.2008 01:25

Aktuality k 8. sérii: V priebehu 8. sa udejú veľké zmeny v obsadení. Michala Banas (Kate) v priebehu série odíde. Aaron Jeffery (Alex) sa už bude objavovať len ako hosťujúca postava. A aby nových postáv nebolo málo dočkáme sa aj pár nových - Stevin bratranec Ben v podaní herca Johna Schwarza a vráti sa aj sestra Regan a Grace Jasmine (ale nie v podaní Anny Torv, keďže ona je teraz hviezdou v USA vďaka seriálu Fringe) v podaní herečky Edwiny Ritchard. A navyše sa na záver seriálu vrátia aj niektoré postavy, ktoré už odišli :) A ešte jedna dobrá správa - vonku je aj 3. soundtrack k seriálu :)

A ešte jedna veľmi výborná správa: Bola ohlásené, že sa bude natáčať aj ÔSMA séria!!!


Takže už je jasné ako sa skončí osud Roba/Matta a Jodi. Nečítajte ak nechcete prísť o prekvapenie! V siedmej časti siedmej série Roba/Matta odhalí nájomný vrah. Jodi sa s ním rozhodne odísť, ake pravdepodobne nastražia svoju smrť, aby mohli v pokoji odísť, ale zrejme to nikomu z DR nemôžu povedať, lebo v nasledujúcej časti prídu na ich pohreb Kate a Meg....no uvidíme :) aspoň, že nezomreli (v podstate:))


rebeccaSkvelé novinky: V roku 2007 by mal byť vydaný 3. soundtrack z Mcleodiek, ktorý bude obsahovať pesničky zo 4., 5. a 6. série. Takže by sme sa asi mali dočkať pesničiek ako All I Ever I Wish The Past Was Different; Love Is Endless; Lives Make A Fool Of Us; alebo Our Place (duet Rebeccy Lavelle a Michaly Banas)!!! Ďalej v 7. sérii by mala odísť Rachael Carpani (Jodi),robshelton ale našťastie za šťastných okolností (Jonny Pasvolsky (Rob) by sa mal vrátiť a odišiel by spolu s Jodi :)))) A posledná najväčšia novinka: MCLEODOVE DCÉRY NEKONČIA!!! V Austrálii budú po 7. sérii pokračovať s nakrúcaním ďalej a vôbec neuvažujú o konci seriálu.





Patrick      + Regan  
Po časti 148. The Big Commitment (Veľký záväzok), 
ktorá pôjde 01.11. o 19:00 a 02.11. o 15:00 sa udejú veľké zmeny. Keďže na svadobnú cestu odídu Meg a Terry do konca 6. série s nimi v seriáli nepočítajte, takže uvidíme, či sa objavia v siedmej sérii. Po odchode Jonathona Pasvolského(Roba) sa dôležitou postavou stáva Luke Jacobz (Patrick), ktorý sa objaví aj v úvodnej znelke a po 150. časti Second Best (Náhradný svedok) sa do úvodnej znelky dostane aj staronová postava Zoe Naylor (Regan).

celebrate
Tak a máme dôvod na oslavu. Na Hallmarku nám od 9. 10. spustili 6. sériu!!! Hurá, konečne sme sa dočkali. Pripravte sa nové osudy
vašich obľúbencov, na nové postavy a hlavne na nové zápletky...

Harry+Jodi
Je mi ľúto, že Vám musím oznámiť ďalšie smutné novinky, ale realita je krutá, takže: 1. Siedma séria bude pravdepodobne posledná; 2. V nej sa už Brett Tucker (Dave) neobjaví; 3. Omnoho skôr odíde aj iný herec a to konkrétne Marshall Napier (Harry Ryan). Keď si na stránke www.australiantelevision.net kliknete na 6. sériu McLeodiek a nájdete si obrázky epizód 151. The Trouble With Harry (Problém s Harrym) a 152. The Legend Of Harry Ryan (Legenda o Harrym Ryanovi) tak je jasné, že Harry nám bohužiaľ automobilovú zrážku s Jodi neprežije :(

Rachael Carpani
A zrejme neúspech na TV Week zapríčinil ďalšie problémy s obsadzovaním v seriáli. Po Brickovi, Becky, Claire, Nickovi a Tess sa rozhodli seriál opustiť aj Brett Tucker a Rachael Carpani, čo je pochopetiľné keďže v seriáli hrá od jeho začiatku, takže jediný človek, ktorý v ňom figuruje od 1. časti je Aaron Jeffery. S novými hercami to už nebude to pravé orechové...
 TV Week
V nedeľu 7. mája sa uskutočnilo vyhlasovanie cien TV Week Logie Awards,
kde boli 
nominovaní aj protagonisti seriálu McLeodove dcéry. Seriál bol nominovaný v kategórii Najpopulárnejšia austrálska dráma a Najlepší austrálsky dramatický seriál. Jonny Pasvolsky bol nominovaný v kategórii Najpopulárnejší nový mužský talent a Aaron Jeffery v kategórii Najpopulárnejší herec a Bridie Carter bola nominovaná v kategóriách Najpopulárnejšia herečka a Najpopulárnejšia osobnosť(Gold Logie), ale bohužiaľ žiadnu nomináciu sa nepodarilo premeniť.

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode